بیمه تکمیلی چیست؟

بیمه تکمیلی چیست؟ مزایای بیمه تکمیلی
بیمه تکمیلی نوعی بیمه است که برای پوشش دادن به خدمات پزشکی و هزینههای ناشی از بیماریها و صدمات جسمانی که توسط بیمه اصلی ( تامین اجتماعی ) پوشش داده نمیشوند، به کار میرود. بیمه تکمیلی معمولاً به عنوان یک گزینه پرداخت هزینههای اضافی و خدمات پزشکی اضافی در مقایسه با بیمه اصلی ارائه میشود. این بیمه معمولاً به صورت اضافی به بیمه سلامت ارائه میشود و برای پوشش دادن به هزینههای دارویی، خدمات پزشکی، بیمارستان و دندانپزشکی استفاده میشود. بیمه تکمیلی برای کاهش هزینههای پزشکی و افزایش پوشش درمانی بسیار مفید است.
مزایای بیمه تکمیلی
۱. استفاده از پوشش های درمانی
۲.استفاده از پوشش هزینه های بستری
۳. پرداخت هزینه های ویزیت و دارو
۴. استفاده از پوشش هزینه های دندانپزشکی
۵. بیمه تکمیلی هزینههای خرید اروتز و پروتز
۶. پوشش هزینه های پاراکلینیکی
۷. پوشش هزینههای جراحیهای مهم
۸. عمل های سرپایی و خدمات آزمایشگاهی
۹. پوشش هزینه های زایمان
بیمه تکمیلی با توجه به نوع انتخاب آن میتواند دارای پوشش و مزایای بیشتر و کمتری باشد، شما در هنگام انتخاب نوع بیمه با گزینه های مختلفی روبرو خواهید بود و با توجه به نیاز و بودجه خود میتوانید بهترین آن را انتخاب نمایید.
پوشش های بیمه تکمیلی
- جبران هزینههای بستری، جراحی، شیمی درمانی، رادیوتراپی، آنژیوگرافی قلب، انواع سنگشکن در بیمارستان و مراکز جراحی محدود و Day Care
- جبران هزینههای اعمال جراحیهای مهم مربوط به سرطان، مغز، اعصاب مرکزی و نخاع (به استثنای دیسک ستون فقرات)، گامانایف، قلب، پیوند ریه، کبد، کلیه و مغز استخوان
- جبران هزینههای زایمان اعم از طبیعی و سزارین
- هزینههای پاراکلینیکی (اقدامهای تشخیصی که برای سنجش میزان پیشرفت یا بهبود بیماری و اطمینان از احیای سلامتی بیمار انجام میشود) شامل هزینههای سونوگرافی، ماموگرافی، انواع اسکن و آندوسکوپی، MRI، اکوکاردیوگرافی، استرس اکو و دانسیتومتری، تست ورزش، تست آلرژی، تست تنفسی شامل اسپیرومتری و PFT، نوار عضله EMG، نوار عصب NCV، نوار مغز EEG، نوار مثانه (سیستومتری یا سیستوگرام)، شنوایی سنجی، بینایی سنجی، هولتر مانیتورینگ قلب و آنژیوگرافی چشم
- جبران هزینه عملهای سرپایی مثل شکستگی و در رفتگی، گچ گیری، ختنه، بخیه، کرایوتراپی، اکسیزیون لیپوم، بیوپسی، تخلیه کیست و لیزر درمانی
- هزینه جراحی عیوب انکساری چشم
- جبران هزینه خدمات آزمایشگاهی شامل آزمایشهای تشخیص پزشکی، پاتولوژی یا آسیبشناسی و ژنتیک پزشکی، انواع رادیوگرافی، نوار قلب و فیزیوتراپی (به استثنای چکاپ)
- هزینههای ویزیت، دارو و خدمات اورژانس غیر بستری
- هزینههای آمبولانس شهری و بین شهری
- دندانپزشکی (به استثنای ایمپلنت، ارتودنسی، دندان مصنوعی و جراحی لثه)
- هزینه همراه افراد زیر ۷ سال و بالای ۷۰ سال در بیمارستانها
- بیمه درمان نازایی و ناباروری، GIFT، ZIFT، IVF، ITSC، IUI و میکرواینجکشن
- هزینههای خرید عینک و سمعک
- ارائه پوشش برای بلایای طبیعی
- جبران هزینه ناهنجاریها و بیماریهای جنین (تستهای غربالگری)
- کمکهزینه اروتز و پروتز
پوشش های بیمه درمان تکمیلی نیز با توجه به نوع و نیاز آن متفاوت خواهد بود، شما در صورتی که بخواهید از پوشش های بیمه بیشتر با کمک هزینه بیشتری استفاده کنید باید هزینه بیشتری پرداخت نمایید.
بیمه درمان تکمیلی هزینه جراحی های زیبایی مانند عمل زیبایی بینی را پوشش میدهد؟
خیر هیچکدام از شرکت های بیمه هزینه های زیبایی مانند عمل بینی، جراحی صورت ، کاشت مو و … را پوشش نمی دهند اما یکسری از بیمه های هزینه های جانبی مانند هزینه آزمایش، هزینه دارو و همچنین هزینه عکس سی تی اسکن را تقبل میکنند.
تفاوت بیمه تکمیلی و بیمه تامین اجتماعی چیست؟
بیمه تکمیلی و بیمه تامین اجتماعی دو نوع بیمه هستند که هرکدام وظایف و پوششهای خود را دارند.
بیمه تامین اجتماعی یک نوع بیمه اجباری و بیمه اختیاری تامین اجتماعی است که به صورت قانونی اجرا میشود. هدف اصلی آن، حفاظت از کارگران در مواقع بیکاری، ناتوانی و درمان بیماریهای آنها است. این بیمه شامل پوشش هایی مانند بیمه سلامت، بیمه بیکاری، بیمه بازنشستگی و بیمه حوادث کاری است. مشترکین بیمه تامین اجتماعی، شامل کارمندان، کارفرمایان و خودشغلانها هستند که بر اساس قوانین کشور، موظف به پرداخت حق بیمه هستند.
بیمه درمان تکمیلی اما اختیاری است و در عین حالی که بیمه تامین اجتماعی پوشش اصلی را برای کارگران فراهم میکند، بیمه تکمیلی میتواند به عنوان یک پوشش فرعی برای موارد دیگری همچون بیمه خودرو، بیمه مسافرت و زندگی و… ارائه شود. مشترکین بیمه تکمیلی معمولا از طریق شرکت های بیمه خصوصی ثبت نام می کنند و هزینههای آنها بر اساس نوع پوشش بیمه تکمیلی و شرایط فردی قابل تغییر است.
به طور کلی، بیمه تامین اجتماعی پوشش اجباری برای کارگران است که تحت مدیریت دولت است، در حالی که بیمه تکمیلی اختیاری است و توسط شرکت های بیمه خصوصی ارائه میشود.
دیدگاهتان را بنویسید