۷ راه ساده برای ریکاوری حسابداران پس از یک دوره سخت کاری

امروز در این بخش از مقالات خانه حسابداری قصد داریم تا با این مقاله ۷ راه ساده برای ریکاوری حسابداران پس از یک دوره سخت کاری به حسابدارانی که یک پروژه سنگین را به مدت زیادی بر عهده می گیرند و بعد از اتمام این پروژه و کار در مجموعه نیاز دارند تا خود را ریکاوری و یا بازیابی کنند پس ما امرزو اینجا هستیم تا با این مقاله ۷ راه ساده برای ریکاوری حسابداران را معرفی کنیم تا به آرامش اولیه کار بعد از یک کار سنگین برسند.پس تا آخر این مقاله همراه خانه حسابداری باشید.
شما هم جزو آن دسته از افرادی هستید که پس از یک دوره پرکاری، صبح زود را همچون کابوسی پشت سر میگذارید و آخر سر با ظاهری شلخته سر کار حاضر میشوید و بابت تاخیری که پیش آمده نمیتوانید به مدیرتان بگویید که روزهای سخت کاری شما را به این روز درآورده است؟
بله، همه ما تجربه روزهای سخت کاری را داشتهایم! اما در بسیاری از مواقع، نمیدانیم باید چگونه خودمان را از این کلافگی و خستگی نجات دهیم؛ غافل از اینکه، با راهکارهای ساده میتوان این فضای خسته کننده و رخوت بار را به راحتی عوض کرد.
در حوزه حسابداری خیلی از روز های ماه پرکار بوده برای حسابداران و همیشه هم وجود دارد.روز هایی که برای حسابداران با استرس بسیار زیادی می گذرد که با دوره های مالیاتی ، پرداخت حقوق و بیمه وظایف بیشمار می گذرد و مدیران مالی و حسابداران زمان بسیار کمی را می توانند برای کار هایی شخصی خود اختصاص بدهند در واقع حسابداری از جمله شغل هایی است که درگیر فصل های سخت و پرکار مالی می شود.
برای اینکه خستگی به تنه شما حسابداران نماند و از نظر روحی روانی ذهنی و فیزیکی به شرایط مطلوب کاری برگردید در این مقاله چند را حل ساده و کاربردی به شما دوستان پیشنهاد خواهیم داد.
با کمک این راهها میتوانید در هر زمانی از سال با شرایط سخت و طاقت فرسا، خودتان را دریابید و بهترین اتفاقات را در بحرانهای کاری برای خود و کارتان رقم بزنید.
۱-با خانواده و دوستان در ارتباط باشید
گذراندن زمان در کنار خانواده و دوستان در دورههای سخت کاری مانند فصل پرداختهای مالیاتی که نزدیک به ۸۰ ساعت در هفته کار میکنید؛ به شما در بهبود روند کاریتان کمک میکند.
حالا تصور کنید، روز موعد پرداخت مالیات گذشته است. میتوانید فرصتی را برای بازیابی زندگیتان اختصاص دهید. فرصتی منعطف و بابمیل در روابطتان. این فرصت میتواند نوشیدن یک قهوه و یا صرف یک ناهار با یک دوست باشد و یا گذراندن وقت با خانواده در منزل.بعد از گذشت چندماه از محدودیت در روابط، به کسانی که دوستشان دارید، باید نشان دهید که چقدر از همراهیشان سپاسگزارید.
۲-سازماندهی کنید
در حالیکه شما از یک ماه کاری شلوغ رها میشوید، احتمالاً به یک سری از کارهای روتین مانند تمیز کردن میز کارتان و یا محتوای داخل ایمیلتان مشغول میشوید.
همانطور که میدانید دیگر نیازی به تعهد روزانه و فوری برای انجام کارها نیست. وقت خود را در طول روز کاری تقسیم کنید و ۱۵ دقیقه زمان خود را در هر روز به سازماندهی امور بپردازید.
۳-تمرکز بر روی خود و مراقبت از خود
سالم و فعال ماندن در شرایطی که کار در مجموعه یا حتی در منزل زیاد وجود دارد و ساعتهای طولانی پشت میز کار رو به روی یک دستگاه کامپیوتر نشستهاید، سخت و امکان ناپذیر است.
با فصل کاری سخت و شلوغی که پشت سر گذاشتهاید؛ باید مراقب سلامتی و عادتهای غذایی سالم باشید تا بتوانید به روتین زندگی برگردید. مراقبت و توجه به خود میتواند صرف غذاهای خانگی، ورزش کردن، دویدن، یک دوره ماساژ، مدیتیشن و یا حتی چند روز مرخصی باشد.
۴-به تعطیلات بروید
رفتن به سفر و یا تعطیلات یکی از موثر ترین کلید های رهایی از هرگونه دغدغه و دل مشغولی روزمره است. مانند یک ورزشکار که بعد از دوران سخت تمرین نیاز به ریکاوری در طول زمان ورزش دارد.
متخصصان حسابداری هم باید یک زمانی را به استراحت، مرخصی و سفر برای بازگشتن به دوران اوج، نشاط و سرزندگی در نظر بگیرند.
حالا این تعطیلات میتواند به هر جایی باشد. میتواند رفتن به سفری محلی باشد، اقامت در یک خانه روستایی، اجاره یک چادر عشایر، و یا یک هتل لوکس در یکی از نقاط جهان.
۵-به تحصیلات و اخذ مدارک معتبر هم فکر کنید
تابستان زمان بسیار مناسبی است که به مطالعه پیشرفته برای دریافت مدارک بینالمللی پرداخته شود. برخی امتحانهای بینالمللی مانند CPA و PFS را میتوانید در تابستان برنامهریزی کنید.
دورههای آموزشی تخصصی میتواند شما را در کارتان پیشرفته و هدفمند کند و شما را در یک مسیر درست کاری قرار دهید.
۶-به موسیقی گوش کنید
موسیقی قدرت فراوانی دارد و میتواند شما را شاد، غمگین، هیجان زده یا حتی از نظر روحی تخلیه کند. طی تحقیقاتی که درباره گوش دادن موسیقی در محل کار انجام شده، مشخص شد که موسیقی در موقعیتهای خاص، باعث میشود تا مغز هورمون دوپامین ترشح کند.
این هورمون سبب ایجاد حس سرخوشی و برانگیختن احساساتی چون خوشحالی، هیجان، لذت و غیره میشود. گوش کردن به موسیقی، احساس سرخوشی معادل خوردن یک تکه شکلات یا حتی برخی داروهای نشاط آور در پیش دارد!
۷-از یکچا نشستن بپرهیزید
اگر یک روز سخت کاری را پیش رو دارید؛ از یکجا نشستن جداً بپرهیزید. از محل کار خود فاصله بگیرید و سعی کنید کمی هوا بخورید. از نظر علمی ثابت شده که ۲۰ دقیقه پیاده روی و تغییر فضای اطراف میتواند عملکرد مغز را به میزان قابل توجهی بهبود بخشد.
علاوه بر این، دور شدن از پشت میز کار، شما را از آدمهای اطرافتان برای مدتی هر چند کوتاه دور میکند و این فرصت را در اختیار شما قرار میدهد تا دوباره متمرکز به کارتان بازگردید.
دیدگاهتان را بنویسید